header banner
Default

Memeinator presale begint, Shiba Inu worstelt met whale-uittocht


  • Shiba Inu (SHIB) wordt geconfronteerd met een scherpe daling van de prijs en de walvisactiviteit.
  • De achteruitgang van SHIB doet twijfels rijzen over de toekomst van de meme-munt in een competitieve cryptomarkt.
  • Memeinator, een nieuw AI-cryptoproject, heeft tot doel de markt voor meme-munten te domineren met zijn MMTR-token.

In de volatiele wereld van cryptocurrency heeft Shiba Inu (SHIB) onlangs een dramatische daling ondergaan, waarbij de prijs rond het jaarlijkse dieptepunt schommelde.

De strijd van SHIB heeft zorgen doen rijzen over zijn toekomst op de cryptomarkt. De ooit zo stijgende meme-munt heeft met verschillende uitdagingen te maken gehad, en de laatste tegenslag komt in de vorm van een massale uittocht van grote houders, vaak ‘walvissen’ genoemd.

Shiba Inu wordt geconfronteerd met de uittocht van walvissen

VIDEO: Shiba Inu - On The Way To Recovery! The Shiba Inu Coin WHALES ARE WAKING UP!
Austin Hilton

Shiba Inu is getuige geweest van een aanzienlijke daling van het aantal substantiële transacties op zijn netwerk, waarbij grote houders hun activiteiten hebben teruggeschroefd volgens gegevens van Etherscan . In het recente verleden is het aantal van deze transacties aanzienlijk afgenomen, wat een periode van inactiviteit markeerde die zelden in de geschiedenis van de meme-munt wordt gezien.

Verschillende factoren lijken bij te dragen aan deze plotselinge afname van de walvisactiviteit.

Een mogelijke reden voor deze exodus is de afnemende belangstelling voor zeer volatiele activa zoals SHIB. Nu de dominantie van Bitcoin toeneemt, kunnen veel beleggers hun focus verleggen van risicovollere activa naar meer gevestigde activa. De stabiliteit en status van Bitcoin als vlaggenschip cryptocurrency hebben investeerders ertoe aangezet om in deze onzekere tijden naar veiligere opties te zoeken.

Bovendien waren de prijsprestaties van SHIB de afgelopen weken niet bepaald inspirerend. De meme-munt wordt momenteel verhandeld tegen $ 0,000006861 en is sinds begin 2023 met meer dan 33% gedaald.

1697025649817-01ac5521-63d3-4422-a0c0-fc3fff0e82e9 SHIB-prijsprestaties door de jaren heen

Deze tegenvallende prestaties zouden grote beleggers kunnen ontmoedigen, waardoor ze hun activiteiten zouden terugschroeven of zelfs een deel van hun SHIB-bezit zouden afstoten.

De algemene achteruitgang van meme-munten

VIDEO: Why SHIBA INU WILL SHOCK EVERYONE!
Jacob Crypto Bury

De afname van de walvisactiviteit binnen het Shiba Inu-ecosysteem weerspiegelt een bredere sentimentsverschuiving op de cryptocurrency- markt. Naarmate de crypto-ruimte volwassener wordt, worden beleggers steeds kritischer en neigen ze naar activa met sterke fundamenten en praktische gebruiksscenario’s.

Mememunten zoals Shiba Inu hebben, voornamelijk aangedreven door de hype op sociale media en de steun van beroemdheden, moeite om de interesse en groei op de lange termijn vast te houden. Terwijl SHIB zijn momenten in de schijnwerpers had, heeft het huidige landschap meer nodig dan alleen buzz op sociale media om de waarde van een munt te behouden.

In zo’n competitieve en evoluerende markt moeten meme-munten zich aanpassen aan de veranderende dynamiek, echt nut bieden en iets unieks bieden aan investeerders om hun gebruikersbestand te behouden en te laten groeien.

Memeinator MMTR Token: een nieuwe AI-aangedreven meme-munt

VIDEO: TOP 1 WHALE: "DON'T BUY SHIBA INU RIGHT NOW!" SHIBARIUM A FRAUD?? - SHIBA INU NEWS TODAY
ShibaAddicted

Te midden van de uitdagingen van Shiba Inu en de afnemende interesse in meme-munten, is een nieuw project bekend als Memeinator met een knal op het toneel verschenen na de lancering van de token-voorverkoop.

Memeinator, een zelfbenoemde ‘ultieme meme-munt’, is van plan de markt voor meme-munten te domineren met behulp van AI-technologie, virale marketing en een duidelijke missie: een marktkapitalisatie van $1 miljard bereiken.

Het project heeft tot doel nieuwe producten te lanceren, waaronder het Memeinator-spel en de Memescanner, tijdens zijn reis.

MMTR, het token dat is gekoppeld aan het Memeinator-project, is gepositioneerd om een belangrijk onderdeel te worden van de meme-munten van het hoogste niveau met echt nut. De tokenomics van het MMTR-token omvatten toewijzingen voor voorverkoop, marketing, ontwikkeling, liquiditeitsvoorziening op de beurs en een wedstrijdpool.

Memeinator heeft voor de ontwikkeling een roadmap geschetst, bestaande uit verschillende fasen. Het project begon met het vormen van een team en het opbouwen van een gemeenschap. Het ontwikkelt nu zijn blockchain terwijl het zijn tokenvoorverkoop uitvoert en het bereidt zich ook voor op krachtige marketing. Naarmate het vordert, zal Memeinator samenwerken met influencers en platforms, staking introduceren en exclusieve NFT’s uitbrengen.

De latere fasen van Memeinator’s roadmap omvatten het noteren van Tier 1-beurzen, het lanceren van de Memescanner en het uitbrengen van het Memeinator-spel.

Het Memeinator-team heeft het voor potentiële investeerders relatief eenvoudig gemaakt om deel te nemen aan de MMTR-tokenvoorverkoop . Door hun crypto-portemonnee te verbinden met de Memeinator-voorverkoopsite kunnen beleggers het gewenste token naar hun portemonnee sturen, waardoor meerdere cryptocurrencies worden ondersteund, waaronder ETH, USDT en USDC.

Deelnemers kunnen vervolgens hun gekozen token ruilen voor MMTR, en ervoor zorgen dat ze de benodigde cryptocurrency in hun portemonnee hebben om de transactiekosten te dekken. Investeerders kunnen hun MMTR-tokens claimen nadat de voorverkoop is afgelopen.

Sources


Article information

Author: Michael Wilson

Last Updated: 1699423442

Views: 993

Rating: 3.6 / 5 (101 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Michael Wilson

Birthday: 1911-08-14

Address: 373 Ali Hills, Patriciaburgh, NM 36599

Phone: +3825393254682381

Job: Actor

Hobby: Wine Tasting, Basketball, Cycling, Wildlife Photography, Fishing, Rowing, Sculpting

Introduction: My name is Michael Wilson, I am a capable, Gifted, dazzling, treasured, skilled, lively, variegated person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.